Gyász

2023.12.28. 07:51

Gyászhírek, december 28.

Forrás: Illusztráció

Fájó szívvel, de Isten akaratában megnyugvással tudatjuk, hogy SZILÁGYI ISTVÁN (1938–2023) gyógyszerész-asszisztens hosszan tartó, küzdelmes betegség után december 25-én elhunyt. Temetése pénteken, 2023. december 29-én 14.00 órakor a Rulikowski temető Steinberger kápolnájából lesz. Kérjük, hogy egy szál virággal emlékezzenek az elhunytra. Búcsúznak tőle családtagjai és szerettei, felesége, Anna, fia, Tibor, menye, Sylvie, unokája, Kayla, fia, Zsolt, menye, Ágnes és unokái, Márton, Bertalan és Zsófia, valamint testvérei, Péter-Pál és László.

*

Őszinte együttérzésünket fejezzük ki SZILÁGYI ZSOLT kollégánknak a drága édesapa elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Azzal kívánunk vigasztalódást az egész gyászoló családnak, hogy „örök életet adott nékünk az Isten és ez az élet az ő Fiában van” (1Jn 5,11). Tőkés László és munkatársai.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki SZILÁGYI ZSOLT kollégánknak és családjának, szeretett édesapja elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Vigasztalódást kívánunk a gyászoló családnak! A feltámadás reményében! Az Erdélyi Magyar Szövetség nagyváradi munkaközössége.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy drága szerettünk, SZABÓ LAJOS életének 82. évében csendben megpihent. Temetése december 29-én, pénteken 12 órától lesz a Steinberger kápolnából. „Isten vigyázzon Rád, lényed egészében! Csendes pihenés várjon Rád, Nyugodjál békében!” A gyászoló család.

*

És az Isten eltöröl minden könnyet az ő szemeikről, és a halál nem lesz többé, sem gyász, sem kiáltás, sem fájdalom nem lesz többé.” (Jel. 21,4) Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, nagyapa, após, KELEMEN JÓZSEF (kémeri születésű, a Lemnul volt dolgozója) 2023. december 26-án, életének 70. évében visszaadta lelkét Teremtőjének. Utolsó földi útjára 2023. december 29-én, pénteken 13 órakor kísérjük a Rulikowski temetőben, a városi kápolnától. Fájó szívvel vesznek búcsút tőle: felesége, Piroska, fia, Attila és annak családja.

*

Valaki elment, hiába várod, a földön többé már soha nem találod!” Fájó szívvel emlékezünk a szerető férjre, drága jó édesapára, nagyapára, apósra és testvérre, NAGY SÁNDORRA (volt zenész, Biharpüspöki), aki egy éve váratlanul, búcsú nélkül hagyta itt szerető családját. „Ez a nap az emlékezés napja, Érted imádkozunk, csendesen zokogva. A szív sajog, a fájdalom nő, Nem hoz enyhülést a múló idő. Kegyetlen volt a sors, hamar elvett tőlünk, De jóságos szíved itt maradt közöttünk. Csak egy emlék maradt, egy gyönyörű emlék. Hogy itt voltál velünk, és minket szerettél. Csillaggá változtál, barangolsz az égen, Gyere mifelénk is, úgy, mint réges-régen. Ha megfáradsz utadon, pihenj meg egy percre, Tekints le az érted fájó, szomorú szívekre! Pihenj csendesen, legyen békés álmod, Soha nem feled el szerető családod!” Emlékét őrzi: bánatos felesége, fia, lánya, menye, veje és imádott négy kis unokája.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!