Baleset

2023.11.17. 17:06

FRISSÍTVE | Két jármű ütközött össze a 76-os jelzésű országúton

Forrás: ISU

Az UPU-SMURD vezetője, Hadrian Borcea elmondása szerint a kisteherautót egy 42 éves férfi vezette, akit a baleset után a jármű közelében, az úton találtak meg. Egyelőre nem tisztázódott, hogy az ütközés miatt esett ki a járműből, vagy ő maga szállt ki. A férfi súlyos sérüléseket szenvedett a mellkasi és hasi részén, valamint megsérült a medencéje és a felső végtagjai is. A gázpalackokat szállító járművet vezető 47 éves férfi zúzódásokat szenvedett, főként a felső végtagjain, az állapota nem súlyos. 
A szemtanúk elmondása szerint a kisteherautó átment az ellenkező menetirányú sávba és így ütközött neki a gázpalackokat szállító járműnek. A rendőrség vizsgálódik az ügyben. 

*

Közúti baleset történt pénteken nem sokkal 13 óra után a 76-os országúton, Félixfürdőn, az 112-es hívószámra 13.16 órakor érkezett az erről szóló bejelentés. Egy kisteherautó és egy teherautó ütközött össze, utóbbi üres és teli gázpalackokat szállított. A helyszínre két tűzoltókocsival és egy műszaki mentésre alkalmas járművel érkeztek ki a katonai tűzoltók Nagyváradról és Püspökfürdőről, valamint két mentőautó is.

Az egyik jármű vezetője beszorult a roncsok közé, műszaki mentésre volt szükség az esetében. Mindkét jármű vezetője eszméleténél van, a helyszínen éppen ellátják őket. A baleset körülményei még vizsgálják. A forgalom egyelőre egy sávon halad a rendőrök irányításával.

Forrás: ISU

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!