Tűzeset

2023.11.20. 13:25

Halálos áldozattal járó tűz volt Érmihályfalván

Forrás: ISU

BN-összeállítás

Két bevetésük is volt a Bihar megyei tűzoltóknak november 19-én, vasárnap. Éjszaka 23.40 órakor egy érmihályfalvai tűzesethez riasztották őket az 112-es segélyhívó számon. A telefonáló elmondása szerint valószínű, hogy a ház tulajdonosa, egy idős személy az ingatlanban ragadt. A helyszínre az érmihályfalvi tűzoltóság három autója szállt ki, két tűzoltóautó és egy rohammentő. Érkezésükkor a ház tetőszerkezete, valamint a hálószoba és a mellékhelyiség is lángolt. A tűzoltók elkezdték az oltást, ezzel párhuzamosan pedig a ház tulajdonosának keresését is. Sajnos már nem tudtak segíteni rajta, a 77 éves idős ember holttestét az ingatlan hálószobájában találták meg. A szerencsétlen esetet valószínűleg egy felügyelet nélkül hagyott fémkályha okozta, amelyet nem megfelelő tüzelőanyaggal raktak meg.

Szintén vasárnap hajnali 6 óra körül a székelyhídi tűzoltókat Bihardiószegre riasztották egy kigyulladt házhoz. Ebben az esetben a tüzet valószínűleg egy ki nem tisztított kémény okozta. A tűzoltók körülbelül 50 perc alatt oltották el a lángokat, amelyek a plafont károsították 30 négyzetméteren.

Forrás: ISU

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!