Keresik

2023.11.21. 17:19

Bihar megyében is keresik az eltűnt bánffyhunyadi férfit

ERDON-összeállítás

Negru Radu-Nelu néhány nappal ezelőtt tűnt el egy Bánffyhunyad (Huedin) melletti gazdaságból, november 15-én, délután 18 óra körül ment el onnan és azóta nem tért haza. A férfi eltűnését november 17-én jelentették a családtagok. A férfi 1,76 méter magas, 80 kilogramm, az arca ovális, a szemei barnák, a haja rövidre nyírt, bajuszt visel, atletikus testfelépítésű és sántít. Eltűnésekor két dzsekit viselt, egy vörös kockásat, s arra vett rá egy feketét, fekete sportnadrág volt rajta, zöld gumicsizma és zöld sapka. 
A férfi egyik családtagja a Bihar megyei sajtónak azt nyilatkozta, hogy a férfi feltételezhetően a megye felé indult el. Ő maga vasárnap Nagyváradon kereste, s beszélt két alsólugasi személlyel is, az egyikük azt mondta, hogy Alsólugason látta előző este a férfit. A családtag hozzátette, hogy az eltűnt személy beteg, nincs tisztában azzal, hogy hova megy. 
Aki bármilyen információval tud szolgálni a férfi tartózkodási helyét illetően, az hívja a 112-es segélyhívó számot, vagy jelentse a legközelebbi rendőrőrsön.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!