Testi sértés

2023.11.08. 12:49

Brutálisan megverte a testvérét egy férfi

Illusztráció

Testi sértés miatt indított vizsgálatot a rendőrség, ugyanis hétfőn dél körül Felkéren egy férfi megverte a saját testvérét. Az 112-es hívószámot egy szomszéd tárcsázta és kért segítséget. 

Az ebihoreanul.ro információi szerint az áldozat egy 57 éves férfi, aki otthonában tartózkodott, amikor a Nagyváradról érkezett testvére, egy 49 éves férfi szó nélkül bement a házba, ezután ököllel és lábbal ütni és rúgni kezdte őt. A támadó akkor sem hagyta abba az ütlegelést, amikor az áldozat a földre esett – mesélte el egy szemtanú. Az egyik falubeli megpróbálta megállítani a támadót, de ezzel csak még jobban feldühítette, és őt is megütötte. Miután belefáradt az ütlegelésbe, a támadó elhagyta a helyszínt. Az áldozatot a mentősök szállították kórházba, több traumát és törést szenvedett, a fején is, meg is műtötték. A támadó ellen vizsgálódnak, jelenleg szabadlábon van. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!