Tragédia

2023.11.12. 15:12

A kilencedik emeletről zuhant ki egy nő Nagyváradon

Egy 38 éves nő vesztette életét vasárnap délután, miután lezuhant egy tömbház kilencedik emeletéről. A tragédia a váradi Oneștilor utcán történt, az áldozat a tömbház bejárata elé esett.

A katasztrófavédelmet 14:33 órakor riasztották, a bejelentő elmondása szerint egy személy kiesett egy kilencedik emeleti tömbházlakás ablakából. A helyszínre több mentőegység is kiszállt, a rohammentők azonnal elkezdték az áldozat újraélesztését – közölte Camelia Roșca, a Bihar megyei katasztrófavédelem szóvivője. A helyszínen több rendőri egység is a tragédia pontos körülményeit vizsgálta. A rendőrök azonosították az áldozatot, egy 38 éves váradi nőt, akit a mentősök erőfeszítése ellenére nem tudtak megmenteni, a helyszínen halottnak nyilvánították. A halál pontos okát a boncolás során állapítják meg. Egyelőre nem merült fel a gyanú, hogy a nő bűncselekmény áldozata lett volna, a nyomozást folytatják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!