Bevetés

2023.10.11. 15:11

FRISSÍTVE | Halálos áldozatokkal járó baleset történt Nagyszalontánál

Forrás: ISU

Erdon-összeállítás

16.02: Mindkét elhunyt személy férfi volt, az egyik 23, a másik 61 éves. Mint kiderült, ők ültek a két személyautó volánjánál. 

*

15.28 óra: A két személy újraélesztése sajnos sikertelen volt, a helyszínen lévő orvosok megállapították a halál beálltát. A másik három személyt kórházba szállították. 

*

Két személyautó és öt személy érintett abban a balesetben, mely szerda délután történt Nagyszalonta Arad felőli kijáratánál. A Körösök Katasztrófavédelmi Felügyelőséget (ISU) 14.20 órakor riasztották, a helyszínre három csapat érkezett ki. Három személy a roncsok közé szorult, őket sikerült kimenteni. Két személy újraélesztésre szorul, a mentési akció folyamatban van. Egy sérültet már elszállítottak a kórházba egy SMURD-helikopterrel. A rendőrség közleménye szerint a forgalom egy sávon halad a rendőrök irányításával. A baleset körülményei egyelőre nem ismertek. 

Forrás: ISU


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!