Nyomozás

2023.09.25. 12:45

Vizsgálati fogságba helyeztek egy férfit, aki élettársa életére tört

Emberölési kísérlet miatt 30 napos előzetes letartóztatásba helyeztek egy 47 éves nagyváradi férfit, miután fojtogatta élettársát, majd késsel támadt rá – közölte hétfőn a Bihar megyei ügyészség.

Illusztráció

BN-összeállítás/Agerpres

Az eset szeptember 22-én reggel 7 órakor történt egy nagyváradi ingatlanban, az elkövető lakásán, ahol együtt éltek. Az ügyészség tájékoztatása szerint az elkövető, a 47 éves S. N. G. egy régebbi konfliktus miatt elkezdte szorongatni élettársa, F. M. G. torkát, majd késsel több szúrást mért a mellkasi tájékára. A nőnek sikerült elhárítania a támadást és megmenekülnie, de kilenc napos orvosi ellátást igénylő sérüléseket szenvedett.
A Bihar megyei ügyészség 22-én őrizetbe vette a férfit, és indítványozta vizsgálati fogságba helyezését. A férfi kérvényezte, hogy házi őrizetbe kerülhessen, ezt azonban elutasították. A nyomozási bíró jóváhagyta az indítványt és elrendelte az elkövető 30 napos előzetes letartóztatásba helyezését. A büntetőeljárás emberölési kísérletbe forduló kapcsolati erőszak miatt zajlik. 

Illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!