Lánglovagok

2023.09.21. 18:04

Órákon keresztül küzdöttek a lángokkal

Forrás: ISU Crisana

ERDON-összeállítás

Több mint harminc tűzoltó küzdött a lángok ellen mintegy öt órán keresztül szerdán, ugyanis tűz keletkezett a Püspöki (Matei Corvin) úton. A tűzesetet szerda délután 15.10 órakor jelentették, a helyszínre több tűzoltócsapat és rohammentősök érkeztek ki. A helyszínre érkezésükkor már lángokban állt egy ól, egy csűr, egy személyautó és több száz bála szalma. A több mint harminc tűzoltó elsőként lokalizálta a tüzet, hogy az ne terjedjen át a szomszédos épületekre. 

A munkát megnehezítette, hogy nagy mennyiségű könnyen égő anyag volt, emiatt nagy füst keletkezett. A tűzoltás közben a mentősök ellátták a tulajdonost, aki pánikrohamot szenvedett, a kórházba szállítást visszautasította. A tüzet délután 18 órára sikerült eloltani, ezután tűzfészkek után kutattak és kárfelmérést végeztek a katasztrófavédelem munkatársai. A tulajdonos házát sikerült megvédeni a lángoktól, valamint egy szomszédos garázst is. A tüzet egy meghibásodott elektromos vezeték okozta, leégett a csűr és az ól, elpusztult két borjú, elégett több mint 500 bála szálma és lucerna, több mint egy tonna gabona, egy személyautó, egy légkompresszor és egy tejtartály. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!