Baleset

2023.08.31. 16:05

FRISSÍTVE | Két személyautó ütközött össze Félixfürdőnél

Forrás: ISU

Erdon-összeállítás

A Körösök Katasztrófavédelmi Felügyelőséget (ISU) csütörtök délben, 12.04 órakor riasztották, hogy közúti baleset történt Félixfürdő (Băile Felix) Almamező (Hidișelu de Jos) felőli kijáratánál. A balesetben két személyautó és hat személy volt érintett. A helyszínre több csapat érkezett ki: rohammentősök és mentősök, katonai tűzoltók, valamint műszaki mentésre kiképzett tűzoltók. A helyszínre érkezett mentősök felmérték a sérültek állapotát és ellátták őket, majd öt személyt kórházba szállították, egy személy ezt megtagadta. A sérültek között van két gyermek is, egy 13 éves lány, aki fejsérülést szenvedett, és egy 9 éves fiú, akinek térdzúzódása van. Megsérült továbbá három nő is, az egyik a mellkasán, egy másik szegycsonttörést, a harmadik pedig különféle zúzódásokat szenvedett.

Műszaki mentésre végül nem volt szükség, és a katonai tűzoltók is csupán megelőzés miatt mentek ki a helyszínre – áll az ISU közleményében. A rendőrség még vizsgálódik a baleset körülményeinek kapcsán. A forgalom egy időre le volt zárva az útszakaszon, de néhány órán belül helyreállt. 

Forrás: ISU

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!