Kék hírek

2023.08.07. 14:09

Büntettek a Bihar megyei rendőrök

Illusztráció

Drogos sofőr. Egy feltehetően drogos sofőrt kaptak el a rendőrök augusztus 5-én 3.55 óra körül a váradi Apateului utcán. A 21 éves váradi fiatalembert igazoltatták a közlekedésrendészek, ekkor derült ki, hogy jogosítvány nélkül vezetett. A helyszínen drogtesztet is végeztek, melynek eredménye pozitív lett, így felmerült a gyanú, hogy a fiatal pszichoaktív szerek hatása alatt vezette az autót. A fiatalember elutasította a vérvizsgálatot. Eljárás indult ellene.

Hamis rendszám. Egy hamis rendszámú, beíratlan autót vezető sofőrt kaptak el a rendőrök augusztus 4-én Borsnál. Az igazoltatáskor kiderült, hogy a 33 éves kolozsvári férfi felfüggesztett jogosítvánnyal vezetett. Eljárás indult az ügyben.

Ittasan. Egy ittas sofőrt kaptak el a közúti rendőrök augusztus 6-án 7.20 óra körül a váradi Kolozsvári úton. A szondáztatáskor kiderült, hogy a 34 éves helyi férfi légalkoholszintje 0,73 mg/l volt. Eljárást indítottak ellene.

Jogosítvány nélkül. Az elmúlt hétvégén további három olyan személyt kaptak el a Bihar megyei rendőrök, akik jogosítvány nélkül, vagy felfüggesztett jogosítvánnyal vezettek Nagyváradon, Feketebátornál és Barátkánál. A 18, 32 és 33 éves férfiak ellen eljárást indítottak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!