Ütközés

2023.07.20. 10:20

FRISSÍTVE | Közúti baleset történt Báródsomoson

Forrás: ISU

Az élesdi tűzoltókat csütörtök reggel riasztották, ugyanis súlyos baleset történt az 1-es jelzésű országúton, Báródsomoson (Cornițel). A balesetben hat személy volt érintett, melyből négyen egy személyszállító furgonban ültek, ketten pedig egy áruszállító furgonban. A Katasztrófavédelmi Felügyelőséget 8.10 órakor riasztották, a helyszínre az élesdi tűzoltók mellett rohammentősök és a mentőszolgálat is kiszállt. Felmérték a hat személy (öt felnőtt, egy gyerek) állapotát, közülük hárman sérültek meg. Egy nyolc éves gyermek zúzódásokat és egyéb sérüléseket szenvedett, valamint két felnőttet is el kellett látni, ők könnyebb sérüléseket szenvedtek, mindhármójukat kórházba szállították.

A baleset körülményei egyelőre nem ismertek.  Egyik jármű sofőrje sem fogyasztott alkoholt vagy kábítószert, nyilatkozta Alina Fărcuța rendőrségi szóvivő. A forgalom 9.30 óráig egy sávon haladt, ezután teljesen helyreállt. Az ügyben vizsgálat folyik. 

Forrás: ISU

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!