Kék hírek

2023.07.10. 12:43

Büntettek a közúti rendőrök

Illusztráció

Forrás: Rendőrség

Duplázott. Július 9-én 9.35 órakor Belényes egyik utcáján a rendőrök megállítottak egy 38 éves helyi férfit, akiről az igazoltatáskor kiderült, hogy jogosítvány nélkül vezetett, a szondáztatáskor pedig arra, hogy a férfi légalkoholszintje 0,81 mg/l. A férfi elutasította a vérvizsgálatot, eljárás indult ellene.
Drogozott. Július 9-én 00.15 órakor a váradi Teleki/Primăriei utcán a rendőrök megállítottak egy 25 éves váradi fiatalembert. A helyszínen elvégzett drogteszt pozitív lett, így felmerült a gyanú, hogy a fiatal pszichoaktív szerek hatása alatt vezetett. Az ügyben eljárás indult.
Ittasan vezettek. Július 8-án, szombaton három ittas sofőrt kaptak el a rendőrök Sólyomnál és Nagyváradon. Mindhárom esetben szondáztattak, mint kiderült, a 46 éves Kolozs megyei, a 44 éves Botoșani megyei és a 38 éves biharszentandrási férfiak alkoholkoncentrációja 0,50–0,52 mg/l közötti volt. Mindegyik esetben eljárást indítottak.
Jogosítvány nélkül. Két személyt kaptak el a Bihar megyei rendőrök az elmúlt hétvégén, akik jogosítvány nélkül vezettek. Egy 20 éves miklóirtási és egy 18 éves tamáshidai fiatal ellen indítottak eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!