Kék hírek

2023.06.08. 16:07

Rendőrségi hírek Bihar megyéből

Illusztráció

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán 123 büntetést osztott ki közúti kihágások miatt, az ezekből befolyt összeg 22.670 lej. Továbbá elvettek öt jogosítványt. Biciklisek kihágásaiért 65 büntetést osztottak ki, 35-öt gyalogosoknak, négyet elektromos rollerezőknek, kettőt szabálytalan előzésért, egyet ittas vezetésért, egyet az időszakos műszaki vizsgálat miatt és 15-öt egyéb kihágásokért. 

Bedrogozva. A rendőrség elfogott szerdán 18.59 órakor Nagyváradon egy 42 éves helyi férfit, aki bedrogozva vezetett egy személyautót. A helyszínen végzett gyorsteszt eredménye pozitív lett. Eljárás indult ellene. 

Ittasan. A 767B jelzésű megyei úton, Vércsorogon (Vârciorog) szerdán 10.26 órakor a rendőrség elfogott egy 44 éves helyi férfit, aki ittasan vezetett egy személyautót. A légalkoholszintje 0,68 mg/l volt. Csütörtökön éjjel 2.30 órakor Belényesen egy 76 éves Biharpokloson (Pocola) vezetett ittasan, a légalkoholszintje 0,47 mg/l volt. Az ügyben eljárás indult. 

Letartóztatták. A rendőrség letartóztatott szerdán Nagyváradon egy 41 éves helyi férfit. A bíróság két év letöltendő büntetésre ítélte sikkasztás miatt. A férfi a nagyváradi börtönben tölti le a büntetését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!