Kék hírek

2023.06.02. 09:58

Körösbe esett egy nő Nagyváradon

A Sebes Körös vizébe esett egy nő csütörtökön az esti órákban a váradi Ezredévi emléktér környékén. A nőt a helyszínre érkező rendőrök és tűzoltók húzták ki a vízből.

Forrás: bihon.ro

Június 1-jén 19.44 órakor érkezett bejelentés a rendőrséghez, miszerint a városközpontban egy nő beleesett a Körösbe, és fennáll a fulladás veszélye. A helyszínre a váradi rendőrökön kívül kiérkeztek a csendőrök és a tűzoltók is. A személyt később azonosítottak, egy 46 éves nagyváradi nőről van szó, akit a baleset pillanatában egy kutya is kísért. A nőt kihúzták a folyó vizéből, majd később akaratán kívül beutalták egy nagyváradi kórházba – tájékoztatott Alina Fărcuța rendőrségi szóvivő, aki megerősítette a Bihoreanul értesüléseit is, miszerint a nő kutyája megharapott egy rendőrt a lábán, de a seb csak felületes volt. Az érintett rendőrt a kórházban ellátták, ahol a szükséges oltást is megkapta. A bihon.ro hírportál a nő egyik ismerősét is megszólaltatta, aki elmondta, hogy éppen a Körös partján sétált, mikor megállt beszélgetni a 46 éves nővel, aki kutyáját sétáltatta. Az eb agresszívvá vált, a nő körül szaladt, aki végül megbotlott a pórázban és beleesett a vízbe. A férfi azt állította, hogy a kutya őt is többször megmarta, miközben segíteni próbált a nőnek, hogy kimásszon a vízből. A kutyát egy befogórúddal fogták be és a Grivei kutyamenhelyre vitték.

Forrás: bihon.ro



Fotó: bihon.ro

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!