Kék hírek

2023.05.11. 14:22

Ellenőriztek a Bihar megyei rendőrök

Illusztráció

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán 140 büntetést osztott ki közúti kihágások miatt, az ezekből befolyt összeg 128.460 lej. Elvettek továbbá hét jogosítványt és hat forgalmi engedélyt. Gyorshajtás miatt 102 büntetést osztottak ki, 18-at a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, hetet kerékpárosok kihágásaiért, kettőt gyalogosok szabálytalanságaiért, kettőt vezetés közbeni mobiltelefon-használatért, egyet szabálytalan előzésért, egyet nem kijelölt helyen való megállásért, egyet az időszakos műszaki vizsgálat hiányáért és hatot egyéb kihágásokért. 
Jogosítvány nélkül. A 191A jelzésű megyei úton, Bozsalyon (Bogei) a rendőrség elfogott szerda délután 18.33 órakor egy 37 éves helyi férfit, aki hamis rendszámmal felszerelt robogót vezetett. A jármű nincs forgalomba íratva, a férfinak pedig nincs jogosítványa. Eljárás indult az ügyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!