Kék hírek

2023.05.04. 13:46

Ellenőriztek a Bihar megyei rendőrök

Illusztráció

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán 96 bírságot osztott ki közúti kihágások miatt, az ezekből befolyt összeg 41.760 lej. Elvettek továbbá öt jogosítványt és három forgalmi engedélyt. Gyorshajtás miatt 42 büntetést osztottak, kerékpárosoknak 17 büntetést adtak, gyalogosoknak négyet, nyolc bírságot a biztonsági öv használatának elmulasztásáért osztottak ki, kettőt vezetés közbeni mobiltelefonhasználatért, kettőt szabálytalan előzésért, hármat nem kijelölt helyen való megállásért és 18-at egyéb kihágásokért. 

Letartóztatások. A rendőrség letartóztatott szerdán egy 34 éves papfalvai (Popești) férfit, akit a margittai bíróság egy év és négy hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélt ittas és jogosítvány nélküli járművezetésért. Szintén aznap egy 30 éves nagyváradi férfit is letartóztattak, akit egy év letöltendő börtönbüntetésre ítéltek jogosítvány nélküli járművezetésért. Mindketten a nagyváradi börtönben töltik le a büntetésüket. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!