Kék hírek

2023.05.04. 15:01

Elfogták a gyújtogatót

Illusztráció

Forrás: ISU

Fotó: Nagy Noemi

Lapunkban is beszámoltunk arról a tűzesetről, mely Sáránon történt: a tűzoltókat május 3-án, szerdán éjjel 00.40 óra körül riasztották azzal, hogy tűz keletkezett egy házban. A lángokat a helyszínre érkezett tűzoltók mintegy 10 perc alatt el is oltották, személyi sérülés nem történt, ám a ház egyik szobájában lévő bútorok és textilek tönkrementek. 
Mivel szándékos gyújtogatásra gyanakodtak, eljárást is indítottak az ügyben. Még aznap, május 3-án a rendőrség el is fogta a gyanúsítottat, egy 39 éves alsólugasi (Lugașu de Jos) férfit, akit még aznap 24 órás őrizetbe helyeztek, a vád rongálás. Mint kiderült, a férfi ittas állapotban volt aznap éjjel, és régebben volt egy konfliktusa egy 38 éves sáráni nővel, akinek a házában aznap éjjel tüzet okozott. A kár 10.000 lejre tehető. Mint említettük, személyi sérülés nem történt, a rendőrség május 4-i közleménye szerint a házban senki nem tartózkodott. Az ügyet bíróságra küldték. 


 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!