Bevetésen

2023.04.21. 09:48

Idős asszonyt mentettek meg a tűzoltók

A nagyváradi Moldovei utcára riasztották április 20-án, csütörtökön a katonai tűzoltókat, ahol egy idős asszony szorult segítségre.

Illusztráció. Forrás: ISU

Erdon-összeállítás

A 112-es segélyhívó számon jelentette be egy hölgy csütörtökön 12 óra körül, hogy nem tudja felvenni a kapcsolatot 78 éves édesanyjával, a Moldovei utcai, ötödik emeleti lakás ajtaja pedig belülről be van zárva. A bejelentést tevő nő a katonai tűzoltók közbelépését kérte, attól tartva, hogy valami történt az édesanyjával. A helyszínre a 2-es osztaghoz tartozó tűzoltók, illetve egy mentőegység szállt ki rövid időn belül. Az ilyen helyzetekben használatos eszközök segítségével jutottak be a lakásba, ahol az idős asszonyt a hálószobában találták meg: elesett, és egészségügyi problémái miatt mozgásra képtelen volt. A mentőegységek elsősegélyben részesítették, majd a nagyváradi megyei kórház sürgősségi osztályára szállították.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!