Kék hírek

2023.04.06. 18:05

Ellenőriztek a Bihar megyei rendőrök

Illusztráció

Fotó: Nagy Noemi

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán 238 büntetést osztott ki közúti kihágások miatt, az ezekből befolyt összeg 91.630 lej. Elvettek továbbá 26 jogosítványt és három forgalmi engedélyt. Gyorshajtás miatt 102 büntetést osztottak ki, 45-öt gyalogosok és 23-at biciklisek kihágásaiért, 23-at a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, nyolcat szabálytalan előzésért, négyet a közlekedési lámpa jelzéseinek figyelmen kívül hagyásáért, kettőt elsőbbségadás hiánya miatt, négyet az időszakos műszaki vizsgálat hiányáért és 27-et egyéb kihágásokért.
Gyorshajtás. A 19E jelzésű országúton, Újfegyverneken szerda délelőtt 10 órakor a rendőrség elfogott egy Szatmár megyei férfit, aki 125 km/órás sebességgel vezetett egy személyautót. Az ott megengedett maximális sebesség 50 km/óra. A férfi jogosítványát 120 napra felfüggesztették és büntetőpontokat is kapott.
Ittasan. A rendőrség elfogott szerda délelőtt 9.10 órakor Berettyószéplakon (Suplacu de Barcău) egy 69 éves foglási (Foglaș) férfit, aki ittasan vezetett egy személyautót. A férfi légalkoholszintje 1,09 mg/l volt. Eljárás indult ellene.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!