Tűzoltás

2023.04.19. 13:11

Egy ház és két autó is kigyulladt

Tenkére és Diószegre szálltak ki a Bihar megyei tűzoltók kedden és szerdán éjjel, egy kigyulladt házhoz és két lángoló autóhoz.

Forrás: ISU

ERDON-összeállítás

A tenkei Dorobanților utcára riasztották a helyi tűzoltókat keddről szerdára virradóra, 3 óra körül, egy kigyulladt házhoz. Az ingatlan konyhájában csaptak fel a lángok. A tűzoltóknak 40 perc alatt sikerült eloltaniuk a tüzet, így a lángok nem terjedtek tovább a többi helyiségre. A tűzben, amit valószínűleg egy tönkrement kémény okozott, elégett a konyha mennyezete, egy asztal és textilanyagok.

Április 18-án ugyancsak Tenkén kigyulladt egy, a Republicii utcán parkoló gépjármű. A tűzben, amit valószínűleg egy hibás vezeték rövidzárlata okozott, megégett az autó műszerfala és a szélvédője. Ugyanaznap Bihardiószegen is kigyulladt egy autó menet közben. A tűzoltók érkezésekor a gépjármű motorrésze erőteljesen lángolt, elégett az üzemanyag és két gumiabroncs. Ebben az esetben is valószínűleg rövidzárlat okozta a tüzet. Szerencsére egyik esetben sem történt személyi sérülés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!