Kék hírek

2023.03.29. 14:53

Rendőrségi hírek Bihar megyéből

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közúti rendőrei március 28-án ellenőrző akciókat hajtottak végre, amelyek során 94 büntetést szabtak ki összesen 40.890 lej értékben. A büntetések mellett kiegészítő intézkedésként három jogosítványt és egy forgalmi engedélyt vettek el. A büntetések közül 55-t gyorshajtás miatt, 13-at a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, hármat szabálytalan parkolásért szabtak ki, ezeken kívül nyolc kerékpárost is megbüntettek, valamint további 15 szankciót szabtak ki egyéb közúti kihágások miatt.

Jogosítvány nélkül. Március 28-án 15.50 körül Érmihályfalva egyik utcáján a rendőrök megállítottak egy 42 éves helyi sofőrt. Az igazoltatáskor kiderült, hogy a férfi érvénytelenített jogosítvánnyal vezette autóját. A sofőrt megszondáztatták, légalkoholszintje 1,09 mg/l volt. Az érmihályfalvi férfi elutasította a vérvizsgálatot. Az ügyben eljárást indítottak.

Ittas sofőr. Március 29-én 3.30 órakor a 108I megyei úton Kesztegnél (Chistag) a rendőrök elkaptak egy 40 éves Szatmár megyei lakost, aki ittasan vezette autóját. A szondáztatáskor kiderült, hogy a légalkoholszintje 0,89 mg/l volt. Az ügyben eljárás indult.

Elkaptak egy rongálót. Március 28-án a Bihar megyei rendőrök elkaptak egy 25 éves váradi férfit, akit a Nagyváradi Bíróság két év és húsz nap börtönre ítélt rongálás miatt. A fiatalembert a nagyváradi börtönbe szállították, itt fogja letölteni büntetését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!