Kék hírek

2023.03.22. 12:25

Rendőrségi hírek Bihar megyéből

Illusztráció

Forrás: dcnews.ro

A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közúti rendőrei március 21-én ellenőrző akciókat hajtottak végre, amelyek során 128 büntetést szabtak ki összesen 31.755 lej értékben. A büntetések mellett kiegészítő intézkedésként két jogosítványt és egy forgalmi engedélyt vettek el. A büntetések közül 16-ot gyorshajtás miatt, kettőt szabálytalan előzésért szabtak ki, ezeken kívül 63 kerékpárost, 30 gyalogost és öt szekérhajtót is megbüntettek, valamint további 12 szankciót róttak ki egyéb közúti kihágások miatt.

Március 21-én 22.15 óra körül a 767 megyei úton Bihardoborsdnál a belényesi rendőrök elkaptak egy 15 éves helyi fiatalt, aki egy beíratlan mopedet vezetett jogosítvány nélkül. Szintén kedden 18.18 óra körül a 3-as községi úton Érkörtvélyesnél (Curtuișeni) a közúti rendőrök megállítottak egy 25 éves helyi férfit, aki szintén jogosítvány nélkül vezetett egy beíratlan mopedet. Mindkét esetben eljárást indítottak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!