Kék hírek

2023.03.31. 11:23

Rendőrségi hírek a megyében

Illusztráció

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön 147 büntetést osztott ki közúti kihágások miatt, az ezekből befolyt összeg 64.010 lej. Elvettek továbbá 17 jogosítványt és négy forgalmi engedélyt. Gyorshajtás miatt 77 bírságot osztottak ki, 28-at a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, kilencet gyalogosok kihágásaiért, ötöt a közlekedési lámpa jelzéseinek figyelmen kivül hagyásáért, hármat szabálytalan előzésért, kettőt ittas vezetésért, egyet az időszakos műszaki vizsgálat hiányáért és 22-t egyéb kihágásokért. 

Bedrogozva. A rendőrség elfogott csütörtök este 23.07 órakor egy 25 éves várasfenesi férfit Belényesen, aki esetében felmerült a gyanú, hogy kábítószer hatása alatt ült volán mögé. A helyszínen végzett gyorsteszt eredménye pozitív lett. Az ügyben eljárás indult. 

Ittasan. A rendőrség elfogott csütörtök délelőtt 10.25 órakor a 797-es jelzésű megyei úton, Újpalotán (Palota) egy 48 éves nagyváradi férfit, aki ittasan ült volán mögé. A férfi légalkoholszintje 1,13 mg/l volt. Szintén aznap, 6.35 órakor a 19-es jelzésű országúton, Biharon egy 55 éves papfalvi férfit fogtak el, aki szintén ittasan ült volán mögé, a légalkoholszintje 0,48 mg/l volt. Mindkét személy ellen eljárás indult. 

Jogosítvány nélkül. A 191B jelzésű megyei úton, Almaszegen (Voivozi) a papfalvi (Popești) rendőrség elfogott egy 26 éves helyi férfit, aki jogosítvány nélkül vezetett egy robogót. A jármű nincs forgalomba íratva. Eljárás indult az ügyben. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!