Letartóztatták

2023.03.24. 15:40

Köznyugalom megzavarásáért került előzetesbe

Illusztráció

Fotó: jtanki - Fotolia

Erdon-összeállítás

A rendőrség elrendelte március 23-án egy 20 éves nagyszalontai fiatalember 24 órás előzetes letartóztatását több rendbeli lopás szándéka és csend – és/vagy rendzavarás miatt.

A nagyszalontai rendőrök vizsgálata alapján kiderült, hogy a férfi március 21-én délelőtt 8.50 óra körül megkörnyékezett egy 22 éves nagyszalontai fiatalembert, aki éppen egy élelmiszerbolt előtt állt. A 22 évestől pénzt kért, azonban ő nem adott, emiatt megtámadta őt. Ezután a 22 éves bement a boltba, a 20 éves pedig követte őt, ismét pénzt kért tőle, de az áldozat megtagadta a kérést, ezért újra megtámadta.

A 20 éves fiatalember ezáltal megzavarta a köznyugalmat, félelmet keltve így embertársai körében. Az áldozat egy napos orvosi kezelésre szorult. 

Március 24-én, pénteken a 20 éves támadót bíróság elé állították, 30 napos előzetes letartóztatásra ítélték. Az ügyben további vizsgálat folyik. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában