Tragédia

2023.03.15. 19:40

Halálra égett egy ember Váradon

Fotó: ebihoreanul.ro/Paul Lelea

Erdon-összeállítás

FRISSÍTÉS!

Egy hajléktalan férfi lehetett a szerda esti tűz áldozata. A holttestet a Bihar megyei törvényszéki orvostani intézetbe szállították, ahol elvégezték a boncolást. „A boncolást végző orvos nem talált különösebb problémát. Az áldozat ruhái egy égő cigarettától gyulladtak meg, lehet, hogy alkoholt is fogyasztott, de az alkoholszintet csak a későbbiekben tudjuk meg. Az áldozatnak másod- és harmadfokú égési sérülései voltak. Az orvos nem talált bűncselekményekre utaló jeleket az áldozat testén‟ – nyilatkozta a bihon.ro-nak dr. Camelia Buhaș, a Bihar megyei törvényszéki orvostani intézet szóvivője.

KORÁBBAN ÍRTUK

Szörnyű tragédia történt Nagyvárad központjában szerda este: egy személy élve elégett a nagyváradi Gojdu téren levő tömbházak közelében. Az esetet 18.33 órakor jelentették a 112-es segélyhívó számon. A telefonáló elmondta, hogy meglátott egy lángra kapott embert az egyik tömbház gangján – közölte Camelia Roșca, a Bihar megyei katasztrófavédelem szóvivője. A helyszínre két tűzoltóegység és egy rohammentő szállt ki. A tűzoltók hamar eloltották a lángokat, de az áldozaton már nem tudtak segíteni, a kiérkező orvos csak a halál tényét tudta megállapítani. 

Fotó: ebihoreanul.ro/Paul Lelea

A Bihoreanul forrásaira hivatkozva azt írja, hogy az áldozat egy férfi, a személyazonosságát a nyomozók fogják megállapítani. A tűz a Griviței utca környékén, az ANAF épülete mögött lévő egyik tömbház alagsorában történt. A helyszínen a nagyváradi közrendvédelmi rendőrök, bűnügyi nyomozók és halottkémek folytatnak vizsgálatokat. A tűzoltók egy paravánt állítottak fel a helyszínen. „A halál pontos okát a boncolás után állapítják meg. A rendőrség folytatja a nyomozást a személy azonosítása, valamint a sajnálatos esemény pontos körülményeinek és okainak megállapításáért” – mondta el Alina Fărcuța, a Bihar megyei rendőrség szóvivője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!