Kék hírek

2023.03.07. 13:09

Ellenőriztek a Bihar megyei rendőrök

Illusztráció

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn 143 bírságot osztott ki közúti kihágások miatt, az ezekből befolyt összeg 33.585 lej. Elvettek továbbá két jogosítványt és öt forgalmi engedélyt. A biztonsági öv használatának elmulasztásáért 101 bírságot osztottak ki, 12-t gyorshajtás miatt, 11-et vezetés közbeni mobiltelefonhasználatért, kettőt ittas vezetésért, ötöt az időszaki műszaki vizsgálat hiányáért és 12-t egyéb kihágásokért. 

Ittasan. A rendőrség elfogott hétfő délelőtt 11.30 órakor Tenkén (Tinca) egy 48 éves feketebátori (Batăr) férfit, aki ittasan vezetett egy személyautót. A férfi légalkoholszintje 0,73 mg/l volt. A vérvizsgálatot elutasította. Szintén aznap, délelőtt kilenc óra körül Élesden egy 57 éves Máramaros megyei férfit is elfogtak, aki szintén ittasan ült volán mögé, a légalkoholszintje 0,42 mg/l volt, vérvizsgálatot is végeztek. Mindkét ügyben eljárás indult. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!