Baleset

2023.02.23. 10:19

Újabb súlyos baleset történt Lepusnál

Forrás: Facebook/Inspectoratul General de Aviatie al M.A.I.

Egy 28 éves Bihar megyei nő az áldozata a február 22-i, szerdai ATV-balesetnek, amely a Fehér megyei Lepuson (Arieșeni) történt 14.30 óra körül a 75-ös országúton, a sípálya közelében. A balesetben megsérült nőt mentőhelikopterrel, eszméletlen állapotban szállították kórházba. Az áldozatot a nagyváradi megyei kórház sürgősségi osztályára vitték, továbbra is eszméletlen állapotban volt és lélegeztetésre szorult. Az elszenvedett súlyos fejsérülések miatt azonnal megoperálták – mondta el a Bihoreanulnak dr. Hadrian Borcea, a megyei rohammentő-szolgálat (UPU-SMURD) vezetője, hozzátéve, hogy ezen kívül az áldozat belső sérüléseket is szenvedett. Az ATV-n egy 32 éves Bihar megyei férfi is utazott. A jármű 14 óra körül borult fel. A balesetben a férfi csak könnyebb sérüléseket szenvedett, őt nem kellett kórházba vinni. A helyszínre Fehér és Bihar megyéből is több mentőegységet küldtek. A helyszínelés idején állt a forgalom az érintett útszakaszon.

Forrás: Facebook/Serviciul Public Judetean Salvamont Alba

Hasonló baleset történt ugyancsak Lepuson február 12-én. Akkor egy 22 éves fiatal nő sérült meg, őt is helikopterrel kellett kórházba szállítani, miután az ATV, amin utasként ült, az árokba borult.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!