Kék hírek

2023.02.09. 14:32

Büntettek a Bihar megyei rendőrök

Illusztráció

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán 132 büntetést osztott ki közúti kihágások miatt, az ezekből befolyt összeg 53.650 lej. Elvettek továbbá 18 jogosítványt és négy forgalmi engedélyt. Gyorshajtás miatt 70 büntetést osztottak ki, 18-at a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, 17-et gyalogosok kihágásaiért, kettőt biciklisek szabálytalanságaiért, négyet vezetés közbeni mobiltelefonhasználatért, kettőt nem kijelölt helyen való megállásért, egyet szabálytalan előzésért, hármat a közlekedési lámpa jelzésének figyelmen kívül hagyásáért, egyet az időszaki műszaki vizsgálat hiányáért és 14-et egyéb kihágásokért. 

Jogosítvány nélkül. A rendőrség elfogott szerda délután 17.59 órakor a 19/C jelzésű országúton, Érmihályfalván egy 46 éves feketebátori férfit, aki jogosítvány nélkül vezetett egy személyautót. Az ellenőrzéskor egyébként felmutatott egy másik államban kiadott vezetői engedélyt, azonban ez hamisnak bizonyult. Az ügyben eljárás indult. 

Letartóztatták. A rendőrség elfogott szerdán 14.20 órakor Nagyszalontán egy 30 éves illyei férfit, aki ellen a spanyol hatóságok nemzetközi körözést adtak ki a Spanyolország területén elkövetett elhallgatás/rejtegetés bűncselekménye miatt. A férfit 24 órás előzetes letartóztatásba helyezték, csütörtökön pedig bíróság elé állították azzal a javaslattal, hogy maradjon előzetesben, amíg az ügyet át nem adják a spanyol hatóságoknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!