Vonatbaleset

2023.01.21. 18:27

Vonat gázolt halálra egy férfit Nagyváradon

Egy férfi vesztette életét január 21-én, szombat délután a váradi Rogériusz negyedben, a körgyűrű közelében, miután elütötte egy személyvonat. A helyszínre kiszálltak a rendőrök, a területet lezárták.

Forrás: bihon.ro

Az esetet szombaton 15.57 órakor jelentették be a 112-es segélyhívó számon. „A Bihar megyei közlekedésrendészet munkatársai, a bűnügyi rendőrökkel együtt kiszálltak a helyszínre. Az elsődleges vizsgálatokból kiderült, hogy a Nagyvárad – Temesvár útvonalon közlekedő személyvonat egy 60 év körüli férfit ütött el. Sajnos a baleset következtében szerzett súlyos sérülései miatt az áldozat a helyszínen életét vesztette. A halál pontos okát a boncolást követően állapítják meg. A Bihar megyei közlekedésrendészet rendőrei a Nagyváradi Bíróság mellett működő ügyészség ügyészének felügyelete mellett folytatják a nyomozást az elhunyt azonosítása, valamint a tragikus esemény okainak és körülményeinek megállapításáért” - közölte Alina Fărcuța, a Bihar megyei Rendőrkapitányság szóvivője.

Forrás: bihon.ro

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!