Kék hírek

2023.01.31. 13:57

Büntettek a Bihar megyei rendőrök

Illusztráció

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn 122 büntetést osztott ki közúti kihágások miatt, az ezekből befolyt összeg 25.475 lej. Elvettek továbbá négy jogosítvány és három forgalmi engedélyt. Megbüntettek 87 gyalogost különféle szabálytalanságokért, gyorshajtásért nyolc büntetést adtak, négyet a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, négyet az időszakos műszaki vizsgálat hiányáért és 13-at egyéb kihágásokért.

Letartóztatták. A cséffai (Cefa) rendőrség elfogott és letartóztatott január 27-én egy 24 éves gyapjúi (Gepiu) férfit. A nagyváradi bíróság a férfit két év, 7 hónap és 20 nap letöltendő börtönbüntetésre ítélte minősített lopás miatt. Szintén aznap a nagyváradi rendőrség elfogott egy 60 éves tisztásfalvi (Curățele) férfit, aki ellen országos szintű körözés volt kiadva. A belényesi bíróság a férfit 10 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte birtokháborítás miatt. Mindketten a nagyváradi börtönben töltik le a büntetésüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!