Kék hírek

2023.01.26. 17:21

Büntettek a Bihar megyei rendőrök

Illusztráció

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán 97 büntetést osztott ki közúti kihágások miatt, az ezekből befolyt összeg 49.546 lej. Elvettek továbbá 15 jogosítványt és két forgalmi engedélyt. Gyorshajtás miatt 44 büntetést osztottak ki, 17-et gyalogosok kihágásaiért, ötöt biciklisek szabálytalanságaiért, négyet vezetés közbeni mobiltelefonhasználatért, kettőt ittas vezetésért, egyet szabálytalan előzésért és 15-öt egyéb kihágásokért. 

Bedrogozva. A rendőrség elfogott csütörtök éjjel 00.39 órakor az 1-es jelzésű országúton, Telegden egy 25 éves élesdi fiatalembert, aki bedrogozva vezetett egy személyautót. A helyszínen végzett teszt pozitív lett. Szintén aznap éjjel, 2.39 órakor Biharon egy 28 éves helyi férfit fogtak el, aki szintén pszichoaktív szerek hatása alatt volt autóvezetés közben. A helyszínen végzett gyorsteszt eredménye pozitív lett. Eljárás indult mindkét ügyben.

Jogosítvány nélkül. Szalacson fogott el a rendőrség szerdán 11.10 órakor egy 35 éves helyi férfit, aki jogosítvány nélkül vezetett egy személyautót. Szintén aznap, 6.55 órakor a 767/F jelzésű megyei úton, Hegyközpályiban a rendőrség elfogott egy 51 éves helyi férfit, aki jogosítvány nélkül vezetett, a vezetői engedélyét előzőleg bevonták. Mindkét esetben eljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!