Kék hírek

2022.12.07. 14:40

Jogosítvány nélkül és ittasan vezettek

Illusztráció

Jogosítvány nélkül. Jogosítvány nélkül vezető 31 éves férfit kaptak el a rendőrök december 6-án 7.55 óra körül a 709-es megyei úton Talpasnál (Talpoș). Nem sokkal később, ugyanott 8.30 óra körül egy 29 éves talpasi férfit állítottak meg a rendőrök, aki egy be nem jegyzett motort vezetett jogosítvány nélkül. Mindkét esetben eljárást indítottak, a nyomozást folytatják.
Ittasan. Egy 35 éves papfalvai (Popești) férfit állítottak meg a rendőrök december 5-én 16 óra körül a 146-os községi úton Almaszegnél (Voivozi). Az igazoltatáskor kiderült, hogy a férfi jogosítvány nélkül vezette a haszongépjárművet, továbbá ittas is volt, 0,06 mg/l légalkoholszintet mértek nála. Az ügyben eljárást indítottak.

Letartóztatás. A rendőrség elfogott és letartóztatott kedden egy 28 éves szalárdi férfit, akit a nagyváradi bíróság kilenc hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélt testi sértés és más erőszakos cselekedet miatt. A férfit Szalárdon fogták el, a nagyváradi börtönben fogja letölteni a büntetését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!