Kék hírek

2022.12.09. 10:53

Ellenőriztek a Bihar megyei rendőrök

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közúti rendőrei a december 7-i és 8-i ellenőrzések alkalmával összesen 152 büntetést szabtak ki 66.120 lej értékben. A büntetések mellett nyolc jogosítványt függesztettek fel és 23 forgalmi engedélyt vettek el. Gyorshajtás miatt 36 büntetést osztottak ki, 14-et a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, kettőt szabálytalan parkolásért, öt műszakilag hibás gépjármű forgalomba helyezéséért, továbbá hat ittas sofőrt, hat gyalogost és tíz kerékpárost büntettek meg, 13 sofőrt az autó hiányzó műszaki vizsgája miatt vontak felelősségre, valamint további 48 szankciót szabtak ki egyéb közúti kihágás miatt.

Rendszám nélkül. Egy rendszámtáblák nélküli ATV típusú gépjárművet állítottak meg a közúti rendőrök december 7-én 19.40 körül a 191/F megyei úton Margittánál. A járművet egy 33 éves kéci (Cheț) férfi vezette. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a jármű nincs bejegyezve, továbbá a sofőr sem rendelkezett jogosítvánnyal. Az ügyben eljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!