Kék hírek

2022.11.23. 14:14

Rendőrségi hírek a megyéből

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság november 21-én és 22-én 150 bírságot osztott ki, az ezekből befolyt összeg 62.062 lej. Elvettek továbbá öt jogosítványt és két forgalmi engedélyt. Gyorshajtás miatt 68 büntetést osztottak ki, 15-öt a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, 13-at biciklisek és elektromos rollerezők kihágásaiért, kilencet gyalogosok szabálytalanságaiért, négyet szabálytalan előzésért, hármat nem kijelölt helyen való megállásért, hármat az időszaki műszaki vizsgálat hiányáért és 35-öt egyéb okok miatt. 

Ittasan. A rendőrség elfogott kedden 7.48 órakor Tulkán (Tulca) egy 66 éves nagyszalontai férfit, aki ittasan vezetett egy személyautót. A férfi légalkoholszintje 0,43 mg/l volt. Eljárás indult ellene.

Letartóztatták. A cséffai rendőrség elfogott és letartóztatott kedden 11.39 órakor egy 44 éves Bákó (Bacău) megyei férfit, akit a bákói bíróság másfél év letöltendő börtönbüntetésre ítélt ittas járművezetés miatt. A férfi a nagyváradi börtönben tölti le a büntetését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!