Kék hírek

2022.10.05. 13:46

Rendőrségi hírek Bihar megyéből

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán 97 büntetést osztott ki közúti kihágások miatt, az ezekből befolyt összeg 50.954 lej. Továbbá elvettek 18 jogosítványt és hat forgalmi engedélyt. Gyorshajtás miatt 21 büntetést osztottak ki, 11-et a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, 13-at gyalogosok kihágásaiért, nyolcat szabálytalan előzésért, kettőt vezetés közbeni mobiltelefonhasználatért, kettőt ittas vezetésért, hatot az időszaki műszaki vizsgálat hiányáért és 34-et egyéb kihágásokért. 

Ittasan. A rendőrség elfogott kedd reggel nyolc óra körül a 797-es jelzésű megyei úton, Inándon (Inand) egy 52 éves gyapjúi (Gepiu) férfit, aki ittasan vezetett egy kisteherautót, a légalkoholszintje 1,12 mg/l volt. Szintén aznap 23.21 órakor Nagyváradon egy 54 éves helyi férfit fogtak el, aki egy személygépkocsit vezetett ittasan, a légalkoholszintje 0,71 mg/l volt. Szerda éjjel egy óra körül Belényesen egy 52 éves helyi férfi is ittasan ült volán mögé, a légalkoholszintje 0,88 mg/l volt. Mindegyik személy ellen eljárás indult.

Jogosítvány nélkül. Tenkén kedd délután 17.15 órakor a rendőrség elfogott egy 35 éves Arad megyei férfit, aki jogosítvány nélkül vezetett egy személyautót. Kiderült, hogy a férfit egy 30 éves szintén Arad megyei nő bízta meg, hogy vezesse a járművet. Az ügyben eljárás indult. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!