Bírságok

2022.10.12. 13:08

Közúti kihágásokat büntettek megyeszerte

Forrás: Facebook/Politia Romana

A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közúti rendőrei az október 11-i ellenőrzések alkalmával összesen 81 büntetést szabtak ki 62505 lej értékben. A büntetések mellett négy jogosítványt függesztettek fel és három forgalmi engedélyt vettek el. Gyorshajtás miatt 28 büntetést osztottak ki, ötöt szabálytalan parkolásért, háromat a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, hármat szabálytalan előzésért, egyet az elsőbbségadás elmulasztásáért szabtak ki, öt elektromos rollerezőt és biciklist is megbüntettek, valamint további 36 szankciót szabtak ki egyéb közúti kihágás miatt.


A közúti rendőrök egy jogosítvány nélkül vezető személyt kaptak el a belényesi Burgundia Mare utcán október 12-én 00.45 körül. A közúti ellenőrzés során kiderült, hogy a 19 éves bontesdi fiatal semmilyen kategóriájú gépjárműre nem rendelkezik vezetői engedéllyel. Az ügyben büntetőjogi eljárás indult, a nyomozást folytatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!