Bevetésen

2022.08.27. 14:21

Balesetek: a tűzoltók kellett kiszabadítsák az áldozatokat az összetört autókból

Két olyan baleset is történt augusztus 27-én, szombaton Bihar megyében, amikor a tűzoltókat kellett riasztani ahhoz, hogy a sérülteket kiszabadítsák az összeroncsolódott járművekből.

Fotók: ISU

Az első balesetet 7.45 órakor jelentették az 112-es sürgősségi számon: ez Bors és Kisszántó között következett be, amikor is egy személygépkocsi egy vontatóköteles kotrógépnek ütközött.

 

A helyszínre a SMURD gyorsmentő szolgálat, illetve a nagyváradi 1-es és 2-es osztaghoz tartozó három katonai tűzoltócsapat szállt ki, melynek tagjai kiszabadították a személygépkocsit vezető férfit az összeroncsolódott autóból. Az orvoscsapat a helyszínen ellátásban részesítette az áldozatot, aki eszméletén volt, majd pedig kórházba szállították.

 

A másik baleset Nagyürögd (Nojorid) Váradles (Leș) felőli kijáratánál következett be 12.35 óra körül: egy kisteherautó egy hídfőnek ütközött. A helyszínre a katonai tűzoltók két csapata szállt ki a nagyváradi 1-es osztag részéről, kiszabadították az áldozatot a roncsok közül, majd a SMURD gyorsmentő szolgálat a nagyváradi megyei kórház sürgősségi osztályára szállította az eszméletén lévő férfit – tudatja közleményében a Körösök Katasztrófavédelmi Felügyelőség (ISU).

Forrás: INFO TRAFIC BIHOR & ORADEA
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!