Kék hírek

2022.07.08. 07:31

Rendőrségi hírek Bihar megyéből

Illusztráció

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán 219 büntetést osztott ki közúti kihágások miatt, az ezekből befolyt összeg 52.331 lej. Elvettek továbbá 13 jogosítványt és öt forgalmi engedélyt. Biciklisek kihágásaiért 138 büntetést osztottak ki, 19-et gyorshajtás miatt, 12-t a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, hatot ittas vezetésért, hármat szabálytalan előzésért, kettőt szekeresek kihágásaiért, hármat az időszaki műszaki vizsgálat hiányáért, egyet a közlekedési lámpa jelzéseinek be nem tartásáért és 35-öt egyéb kihágásokért. 

Bedrogozva. A rendőrség elfogott csütörtök éjjel fél kettő körül Nagyváradon a Teleki (Primăriei) utcán egy 25 éves izraeli származású, de nagyváradi lakcímmel rendelkező férfit, aki pszichoaktív szerek hatása alatt volt autóvezetés közben. A helyszínen gyorstesztet végeztek, mely pozitív lett. Szerdán este 23 óra körül szintén Nagyváradon egy 36 éves lengyelországi férfi is bedrogozva vezetett egy személyautót, a helyszínen végzett gyorsteszt szintén pozitív lett. Mindkét esetben végeztek vérvizsgálatot is. Vizsgálat indul mindkét ügyben. 

Ittasan. Nagyváradon szerda reggel elfogott a rendőrség egy 45 éves váradszentmártoni férfit, aki ittasan vezetett egy személyautót, a légalkoholszintje 0,68 mg/l volt. Eljárás indult ellene.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!