Kék hírek

2022.02.18. 09:47

Rendőrségi hírek Bihar megyéből

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán 216 büntetést osztott ki közúti kihágások miatt, az ezekből befolyt összeg 72.210 lej. Elvettek továbbá húsz jogosítványt és két forgalmi engedélyt. Gyorshajtás miatt 95 büntetést osztottak ki, 63-at gyalogosok szabálytalanságaiért, 12-t biciklisek kihágásaiért, 17-et a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, hármat ittas vezetésért, ötöt szabálytalan előzésért és 21-et egyéb kihágásokért. 

Ittasan. A rendőrség elfogott csütörtök éjjel 1.20 órakor Nagyváradon egy 22 éves helyi nőt, aki ittasan vezetett egy személyautót. A nő légalkoholszintje 0,50 mg/l volt. Eljárás indult az ügyben. 

Jogosítvány nélkül. A rendőrség elfogott szerda este 23.10 órakor a 767-es jelzésű megyei úton, Lankáson (Luncasprie) egy 47 éves helyi férfit, aki jogosítvány nélkül vezetett egy személyautót. Eljárás indult ellene. 

Letartóztatások. A rendőrség letartóztatott szerdán egy 26 éves nagyváradi férfit, akit a Beszterce-Naszód megyei törvényszék 3 év, 1 hónap és 20 nap letöltendő börtönbüntetésre ítélt drogkereskedelem miatt. Szintén aznap a borsi határnál elfogtak egy 34 éves Fehér megyei férfit, aki ellen nemzetközi körözés volt kiadva. Őt a kolozsvári bíróság 3,7 évre ítélte minősített lopás miatt. Aznap egy 27 éves Kolozs megyei férfit is elfogtak a borsi határátkelőnél, ellene is nemzetközi körözés volt kiadva. A 27 éves férfit nyolc hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték bizalommal való visszaélés miatt. Mindannyian a nagyváradi börtönben töltik le a büntetésüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!