Rendőrségi hírek

2022.01.04. 08:24

Több baleset történt a hétvégén

Illusztráció

Ütköztek. Nagyváradon szombat este 20.40 órakor, a Valea Drăganului és a Ion Bogdan utcák kereszteződésében két személyautó ütközött össze. Egy 60 éves helyi férfi egy személyautóval haladt, majd a kereszteződéshez érve nem adott elsőbbséget, így ütközött a másik személyautóval, melyet egy 23 éves hegyközcsatári nő vezetett. Az első autós könnyebb sérüléseket szenvedett. További vizsgálat folyik az ügyben. 

 

Halálos baleset. A 19-es jelzésű országúton, Érkörtvélyes külterületén szombat délután 17.50 órakor baleset történt. Egy 32 éves helyi férfi egy személyautóval haladt Szatmárnémeti irányába, amikor elütött egy 63 éves Szatmár megyei férfit, aki egy kerékpárral haladt ugyanabba az irányba. A biciklis nem volt megfelelően felszerelkezve az esti útviszonyokhoz, és fényvisszaverő ruházat sem volt rajta. A kerékpáros férfi a balesetben életét vesztette. További vizsgálat folyik az ügyben. 

 

Elütötte. Nagyváradon péntek reggel 7.55 óra körül egy 47 éves helyi férfi egy személyautóval az Oneştilor utcán haladva nem adott elsőbbséget a gyalogosoknak, és elütött egy 58 éves férfit, aki szabályosan, az arra kijelölt helyen ment át az úton. A gyalogos többszörös sérüléseket szenvedett, kórházba szállították. További vizsgálat folyik az ügyben. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!