Kék hírek

2022.01.08. 11:34

Rendőrségi hírek Bihar megyéből

Illusztráció

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság január 6-án 126 büntetést osztott ki közúti kihágások miatt, ezekből befolyt összeg 31.163 lej. Továbbá elvettek nyolc jogosítványt és két forgalmi engedélyt. Gyorshajtás miatt 60 büntetést osztottak ki, 14-et a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, nyolcat nem megfelelő helyen való megállást, hatot gyalogosok, kettőt biciklisek szabálytalanságaiért, kettőt szabálytalan előzésért és 34-et egyéb kihágásokért. 

 

Ittasan balesetezett. A 76-os jelzésű országúton, Kisszedresen (Sudrigiu) csütörtök délután 15.35 órakor baleset történt. Egy 61 éves vasaskőfalvai (Pietroasa) férfi egy személyautóval haladt, nem tartotta be a megfelelő követési távolságot, így az előtte haladó személyautónak ütközött. Személyi sérülés nem történt. A 61 éves férfi légalkoholszintje 0,85 mg/l volt. Vizsgálat folyik az ügyben.

 

Ittasan. A rendőrség elfogott csütörtök este 22.44 órakor a 764-es jelzésű megyei úton, Belényeshegyen (Belejeni) egy 36 éves dragánfalvai (Drăgănești) férfit, aki egy kisteherautót ittasan vezetett. A férfi légalkoholszintje 0,47 mg/l volt. A férfi ellen eljárás indult. 

 

Szabálytalanul. A rendőrség elfogott csütörtök délután 14.30 órakor a 174-es jelzésű községi úton, Nagyfeketepatakon (Valea Crișului) egy 19 éves helyi fiatalembert, aki egy olyan ATV-t vezetett, mely nincs forgalomba íratva. Eljárás indult ellene. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!