Brutalitás

2022.01.30. 17:44

Bíróságra került az emberkínzó fiatalok ügye

A Nagyváradi Ítélőtábla ítélete szerint január 11-én házi őrizetre változtatták az előzetes letartóztatását annak a három fiatalnak, akik 2021. október 8-án megaláztak, megkínoztak és kiraboltak egy nagyváradi nőt. Az ügy a múlt héten a bíróságra került, melynek első pontja a házi őrizet tárgyalása volt. 

A három fiatal, C. B., A. C., és F. C. előzetes letartóztatásban voltak, azonban megfellebbezték a január 5-i ítéletet, miszerint a már három hónapja tartó előzetest újabb harminc nappal meghosszabbítsák. A bíróság döntése értelmében, a fellebbezés eredményeként, a három fiatalt házi őrizetbe helyezték, egyelőre 25 napra. Ezt azt jelenti, hogy engedély nélkül nem hagyhatják el a megadott lakcímet, nem beszélhetnek az ügyben szereplő szemtanúkkal, az áldozattal, vagy annak családtagjaival. Az ítélet jogerős. 

Mint arról már lapunkban is beszámoltunk, a három fiatal egy feltételezés miatt, miszerint az áldozatnak viszonya van kettejük édesapjával, a nőt megverték, levágták a haját, megalázták és kirabolták, majd meztelenre vetkőztetve elvitték őt édesanyjához. Az Ürgetegen (Ortiteag) történtekről hamar értesült a rendőrség, így a három tettest elfogták, kihallgatták és előzetesbe is helyezték őket. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!