Eltűnt gyerekek

2021.12.26. 12:18

Három kiskorút keres a rendőrség

A rendőrséget december 24-én, pénteken értesítették arról, hogy a 15 éves Priboi Ana-Maria Alina és a 17 éves Varga Emanuel David aznap elhagyták a fugyivásárhelyi családi típusú otthont, amelyben el vannak helyezve, és azóta nem tértek vissza. A két fiatal már többször ment el onnan, de minden alkalommal megtalálták őt a rendőrök vagy visszamentek önszántukból. A rendőrség közleménye szerint a lány megközelítőleg 1,69 méter magas, 50 kilogramm, sportos testalkatú, ovális arca, a bőrszíne kreol, a szemei barnak, a haja szőke és hosszú. Az eltűnésekor viselt ruházatról nem tudtak semmilyen információval szolgálni. A fiú megközelítőleg 1,55 méter magas, körülbelül 50 kilogramm, a testalkata sportos, az arca ovális, a bőrszíne kreol, a szemei barnák, a haja barna. Az eltűnésekor viselt ruházatról nem tudtak semmilyen információval szolgálni. 

Másnap ugyanannak a családi típusú otthonnak a vezetői egy másik lány eltűnéséről értesítették a rendőröket. Kegyes Mónika Rozália december 25-én, 13 óra körül ment el a háztól és azóta nem tért vissza. Már többször történt hasonló eset, de mindig visszament vagy a rendőrség megtalálta. A rendőrség közleménye szerint a lány megközelítőleg 1,67 méter magas, 50 kilogramm, sportos testalkatú, ovális arca, barna szeme és barna, közepes hosszúságú haja van. Az eltűnésekor viselt ruházatról nem tudtak semmilyen információval szolgálni.

Balról jobbra: PRIBOI ANA-MARIA ALINA, VARGA EMANUEL DAVID, KEGYES MÓNIKA ROZÁLIA

Aki bármilyen információval tud szolgálni az eltűnt személyek hollétéről, jelezze azt a legközelebbi rendőrőrsön vagy hívja az 112-es sürgősségi számot.

 

 

Fotók: Rendőrség

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!