Frontális ütközés

2021.08.24. 17:19

FRISSÍTVE | Halálos baleset Micske határában

Halálos kimenetelű közúti baleset történt kedd délután, 15.40 órakor a 19/E jelzésű országúton, Micske Nagyvárad felé vezető kijáratánál: két személygépkocsi frontálisan ütközött, egy személy a helyszínen életét vesztette. A helyszínre összesen négy tűzoltóegység szállt ki Margittáról és Nagyváradról, a rohammentőautók mellett a mentőhelikoptert is bevetették. Egy 73 éves zilahi (Szilágy megye) férfi egy Dacia Logan személyautóval haladt Margitta irányába, amikor előzésbe kezdett, és ütközött egy szemből érkező, Audi márkájú személyautóval, melyet egy 30 éves Temes megyei férfi vezetett. Egy 71 éves zilahi nő, a Dacia Logan utasa a roncsok közé szorult, és a helyszínen életét vesztette. A két személyautó sofőrje és a második autó utasai, egy 49 és egy 29 éves nő (Temes megyeiek), valamint egy 12 éves Vâlcea megyei kiskorú fiú megsérültek, kórházba szállították őket. A balesetet követően egy időre teljesen leállt a forgalom a Nagyvárad–Margitta útszakaszon. Az ügyben további vizsgálat folyik.


Halálos kimenetelű közúti baleset történt kedd délután a 19/E jelzésű országúton, Micske Nagyvárad felé vezető kijáratánál: két személygépkocsi frontálisan ütközött, egy személy a helyszínen életét vesztette. A helyszínre összesen négy, margittai és nagyváradi tűzoltóegység szállt ki, a rohammentőautók mellett a mentőhelikoptert is bevetették.

A baleset következtében két személy a roncsok közé szorult, egyikük a helyszínen életét vesztette, további négy személy közepes sérüléseket, egy személy enyhe sérüléseket szenvedett – nyilatkozta Camelia Roșca, a Körösök Katasztrófavédelmi Felügyelőség (ISU) szóvivője. A balesetet követően teljesen leállt a forgalom a Nagyvárad – Margitta útszakaszon.

Fotók: bihon.ro

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!