eloltva

2021.03.02. 09:30

Három tűzeset alig négy óra alatt

A Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség tűzoltóit hétfő reggel 8 órakor egy borostelki (Borșa) házhoz riasztották, melynek a padlásán keletkezett tűz. A tűzoltóknak sikerült megállítaniuk a lángok továbbterjedését, melyek egy rosszul szigetelt kémény miatt keletkezhettek. A tűz 15 négyzetméternyi faanyagot pusztított el.

Később, 10 óra környékén Tataros (Brusturi) településről érkezett hívás, ahol szintén egy háznál keletkezett tűz. Egy körülbelül 50 négyzetméteres melléképületből törtek fel a lángok. A tüzet harminc perc alatt sikerült eloltani, anélkül, hogy az továbbterjedt volna. A tűzben hat kölyökkutya és egy szuka veszett oda. A balesetet feltehetőleg egy zárlat okozta.

Egy menet közben kigyulladt autó miatt is hívták a tűzoltókat 10.40 óra körül, Bélfenyéren. A jármű tulajdonosa idejében kiszállt a gépkocsiból, így nem vont maga után áldozatokat az eset, a jármű azonban teljesen leégett, valószínűleg zárlat miatt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!