frontális ütközés

2020.12.29. 11:33

Hatan sérültek meg a balesetben

 

Három gépjármű érintett abban a balesetben, amely hétfő délben történt Szalárd határában. A balesetben hat személy sérült meg, köztük egy 16 éves gyermek, a helyszínre szalárdi, nagyváradi tűzoltók érkeztek ki, illetve a nagyváradi rohammentősök. A balesetben öten könnyebben, egy személy közepes erősségű sérüléseket szenvedett, kórházba szállították őket: ötüket Nagyváradra, egy személyt pedig Margittára.
A rendőrség közleménye szerint a balesetet egy 69 éves margittai férfi okozta, aki gépjárművével meg akarta előzni az előtte haladó járművet, amit egy 43 éves papfalvi (Popești) nő vezetett. A férfi nem volt eléggé figyelmes és nem vette észre az ellenkező sávban érkező utánfutós autót, amit egy 56 éves alsótótfalvi (Sârbi) férfi vezetett. A két autó frontálisan ütközött, aminek következtében a margittai férfi által vezetett autó nekisodródott a kielőzendő gépjárműnek.

Az alsótótfalvi férfi több sérülést szenvedett, kórházba szállították. Könnyebb sérülésekkel úszta meg a balesetet egy 45 éves férfi és egy 15 éves fiatal, mindketten a balesetben érintett utánfutós autó utasai. A papfalvi nő és az autójában utazó 67 éves férfi és 63 éves nő szintén könnyebb sérüléseket szenvedtek. A baleset pontos körülményeit még vizsgálják.

Fotók: ISU

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!