,,Rendőri" segítség

2020.06.18. 09:10

Eltévedt asszonyt talált meg Ozzy, a rendőrkutya

 

A rendőrséget kedd délután, 18.30 óra körül értesítették, hogy egy 63 éves alsókocsobai (Cociuba Mare) asszony 15 óra körül elment otthonról és azóta nem tért haza. A rendőrség értesítése nyomán a csendőrök, a tűzoltók és önkéntesek indultak a keresésére, ugyanis jelezték, hogy az asszonynak tájékozódási problémái vannak, az időérzékét is könnyen elveszíti. Éjfél után öt perccel találta meg az eltévedt nőt Ozzy, a nyomkövető kutya: az asszony Alsókocsoba szélén egy búzamezőben feküdt. Hipotermiás állapotban találtak rá, ellátásra kórházba szállították. A keresése közben több olyan tárgyra bukkantak, amelyek az asszony tulajdonát képezték, ezek nyomán találta meg őt végül Ozzy.

Ozzy egyébként egy 4 éves és 4 hónapos németjuhász-kutya, 2016 óra szolgál a Bihar megyei rendőrök mellett. Szebenben, a Dr. Aurel Greblea Kinológiai Központban képezték ki nyomkövetésre.

Fotók: Rendőrség

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!