Kereste a családja

2020.06.28. 20:17

Megtalálták az eltűnt lányt

FRISSÍTÉS: A Bihar megyei rendőrség is megerősítette: Kis Alexandrát vasárnap éjszaka megtalálták a rendőrök, akik a keresésére indultak. A 18 éves lány jól van, és nem esett bűncselekmény áldozatául. Az erről szóló tájékoztatás szerint Kis Alexandrát Hegyközpályi területén találták meg, pár órával azt követően, hogy a bihari rendőrőrsön jelentették az eltűnését.

Kis Alexandra

Egy 18 éves fiatal lány, Kis Alexandra eltűnését jelentette június 28-án, vasárnap a bihari rendőrőrsön a családja. A hegyközszáldobágyi (Hegyközpályi község) lány június 28-án, 14 óra körül önként távozott az otthonából, és azóta nem tért haza.

A rendőrség közleménye szerint Kis Alexandra 1,54 méter magas, körülbelül 55 kilogramm, az arca ovális, a szemei barnák, a bőre világos, a haja gesztenyebarna, egyenes, közepes hosszúságú, a nyakszirtjén egy szőlőszem alakú, piros folt található a születésétől fogva.

Eltűnésekor világos meggyszínű, rövid ujjú pólót, világoskék, színes virágmintázatú nadrágot, zöld gumipapucsot viselt.

Aki bármilyen információval tud szolgálni az eltűnt fiatal hollétéről, jelezze azt a legközelebbi rendőrőrsön, vagy hívja az 112-es sürgősségi számot.

Borítókép: a családja jelentette Kis Alexandra eltűnését

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!