Felborult

2020.06.02. 08:37

Baleset a Sztaroveszky utcán

Még javában zajlanak a munkálatok a nagyváradi Sztaroveszky utcán, emiatt a forgalom is nehézkesebb arrafele. Bár a kereszteződésben a munkálatok megkezdése előtt szinte heti rendszerességgel voltak közlekedési balesetek, az utóbbi időben a nehezen járható utcán nem volt gond, egészen vasárnap estig.

Május utolsó napján ugyanis, este 11 óra körül egy autó borult az egyik gödörbe. Bár a sofőr sértetlenül megúszta a történéseket, a többszörös szabályszegés miatt komoly következményekkel számolhat. Mint kiderült, a 32 éves váradi férfi ittasan vezetett, a légalkoholszintje 0,58 mg/l volt. A balesetkor éppen tolatott, ugyanis későn vette észre, hogy az egyik utca, ahova be akart térni, egyirányú. A tolatás előtt azonban nem nézte meg figyelmesen, hogy hova is vezet az útja, így kerülhetett a gödörbe. Szerencsére egyedül volt az autóban, a szemtanúk szerint a csomagtartón keresztül mászott ki. A gépkocsi még hétfőn is a gödörben volt, a munkások ettől függetlenül tovább végezték a dolgukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!